Kvalita ako nehmotný produkt tvorivého myslenia - Gubová, Klaudia, 1986-
Duševné vlastníctvo a nehmotné aktíva v podniku. Možnosti využívania a rozvíjania duševného vlastníctva ľudstvom. Intelektuálny kapitál nadobúda vo svete čoraz väčší podiel pri zvyšovaní kvality a podnikovej úspešnosti.