Reverzná logistika, "Green" logistika a "Green Image" podniku - Babej, Andrej
Reverzná (spätná) logistika sleduje spätný tok použitých výrobkov, obalov a iných materiálov, ktoré vychádzajú od spotrebiteľa. Hlavnou náplňou spätnej logistiky je zber, triedenie, demontáž a spracovanie použitých výrobkov, súčiastok, vedľajších produktov, nadbytočných zásob a obalového materiálu, kde hlavným cieľom je zaistiť ich nové využitie alebo materiálové zhodnotenie spôsobom, ktorý je šetrný k životnému prostrediu a ekonomicky zaujímavý. Reverzná vs. "Green" logistika. Vzťah reverznej a „Green“ logistiky. Potreba "Green" logistiky. "Green Image" podniku.