Príspevok vysokých škôl k riešeniu problémov regiónov - Čimo, Jozef
Spolupráca univerzít s hospodárskou praxou, ktorá umožní podnikom, vysokým školám, výskumným organizáciám spolupracovať, vytvoriť partnerstvá a spoločne prostredníctvom produktových, procesných, marketingových a organizačných inovácií byť konkurencieschopnejší, efektívnejší a vytvárať nové pracovné príležitosti.