Východiská k tvorbe modelu udržateľnej konkurencieschopnosti slovenských priemyselných podnikov v globálnom prostredí v súlade s USZP - Božiková, Lucia
Teoretické východiská a analýza súčasnej situácie podnikateľského, ekologického, ekonomického, sociálneho prostredia za účelom vytvorenia návrhu modelu udržateľnej konkurencieschopnosti slovenských priemyselných podnikov v globálnom prostredí.