Daňové problémy svetovej ekonomiky a ekonomiky EÚ - Harumová, Anna, 1955-
Súčasný stav ekonomiky na Slovensku, ale aj vo svete. Teoretické prístupy k zvyšovaniu daní a možné následky ich zvyšovania. Názory odborníkov a ekonomické teórie o zvyšovaní daní.