State support for inovations in Slovak Republic - Dubovec, Juraj
Inovácie sú príležitosťou ako zabezpečiť čo najefektívnejšiu návratnosť vynaložených investícií v smere maximálneho zhodnocovania vstupných materiálov a energií. Na Slovensku je inovácia definovaná v zmysle zákona č. 172/2005 Z. z. o organizácii štátnej podpory výskumu a vývoja a o doplnení zákona č. 575/2001 Z. z. o organizácii činnosti vlády a organizácii ústrednej štátnej správy v znení neskorších predpisov.