Vývoj regulácie finančných trhov a vplyv krízy na systém regulácie rizika v USA - Jamborová, Erika Mária
Základné východiskové princípy, ktoré dali základ pre úpravu súčasnej regulácie vo finančnom sektore v USA s poukázaním na jej možné nedostatky a dosah pre medzinárodnú reguláciu finančných trhov.