Manažment efektívnosti využívania neobežného majetku - Jacková, Anna
Neobežným majetkom podniku sa rozumie taký majetok, ktorý sa opakovaným používaním opotrebováva a svoju hodnotu postupne prenáša do hodnoty vyrábanej produkcie alebo do hodnoty poskytovaných služieb. Tento tok je potrebné riadiť, aby sa dosiahlo čo najlepšie a najvýhodnejšie výkonové a časové využitie.