Rozbor aktuálneho stavu odboru ekonómia a manažment ako súčasti informačnej spoločnosti - Littvová, Veronika
Oblasti determinujúce kvalitu znaleckej aktivity v odbore ekonómia a manažment prostredníctvom informatizácie. Predmetom skúmania ekonomických znalcov ako súčasti znaleckých odborov je fungovanie ekonomických subjektov a analyzovanie výsledkov ich činnosti ako celku.