TIMBI - nový stimulátor světové ekonomiky - Kratochvíl, Oldřich
Za najvýznamnejších hráčov na poli svetovej ekonomiky sú v súčasnej dobe považováné ekonomiky USA, Japonska, Nemecka, Veľkej Británie, Francúzska, Číny, Talianska, Španielska, Kanady a Indie. Analýzy ukazujú, že podmienkam na rýchly rast ekonomiky začínajú vyhovovať Turecko, Indonézia, Mexiko, Brazília a India, tzv. TIMBI.