Kľúčové zmeny v dôchodkovom systéme - Dobrovič, Vladimír
Rozhovor s Ing. Janou Kolesárovou, generálnou riaditeľkou sekcie sociálneho poistenia a dôchodkového sporenia Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny SR, o pripravovaných zmenách v dôchodkovom zabezpečení.