Dvojí přebytek Číny - Jiránková, Martina
Otázky globálnej nerovnováhy s dôrazom na Čínu. Bežný účet Číny. Platobná bilancia Číny v rokoch 20013-2010. Štruktúra finančného účtu Číny v rokoch 2003-2010.