Podnikteľský model a jeho finančno-ekonomické dôsledky - Slávik, Štefan, 1955-
Typológia podnikateľských modelov, zoradenie do systematického celku, zdôvodnenie ich existencie a použitie z finančno-ekonomického hľadiska.