Teorie podnikatelského objevování a zdanění - Otáhal, Tomáš
Interpretácia štandardnej teórie zdanenia, ktorá vychádza z dokonale konkurenčného rovnovážneho modelu neoklasickej ekonómie, spôsobom vlasným teórii podnikateľského objavovania.