Boj proti daňovým podvodom a daňovým únikom - Lénártová, Gizela
Legislatívne zmeny a opatrenia v daňovej praxi v otázkach boja proti daňovým podvodom a únikom. Akčný plán boja proti daňovým podvodom na roky 2012-2016 v SR. Projekt UNITAS (reforma správy daní, poplatkov, ciel a odvodov).