Čína verzus finančná kríza - Šturc, Boris, 1961-
Dopad finančnej krízy na ekonomiku Číny. Hrubý domáci produkt ČĽR v čase krízy. Miera rastu HDP v Číne a vo vybraných krajinách za obdobie 2005 - 2011. Export a import ako determinanty HDP. Obchodný vzťah: USA a Čínska ľudová republika.