Analýza štýlov rozhodovania manažérov v slovenských podnikoch - Remeňová, Katarína, 1982-
Štýly rozhodovania manažéra. Racionálny a intuitívny prístup v rozhodovaní manažéra. Výsledky výskumu, ktorého výskumnú vzorku tvorilo 273 manažérov pôsobiacich v podnikoch na Slovensku. Štýl rozhodovania a vek manažéra. Štýl rozhodovania a typ rozhodovacieho problému podľa úrovne riadenia.