Faktory ovplyvňujúce výsledok hospodárenia v poisťovniach - Majtánová, Anna
Stručná analýza nákladov, výnosov v poisťovniach a najdôležitejších faktorov, ako sú tvorba a umiestnenie technických rezerv, finančné umiestnenie a stanovenie výšky poistného.