Finančná akčná skupina (FATF) a boj proti korupcii - Baker, Viktor
Podstata a fungovanie Finančnej akčnej skupiny FATF v medzinárodnom prostredí, jej úloha a prepojenie s členskými krajinami, ako aj prepojenie s antikorupčnou činnosťou Slovenskej republiky.