Kvantitatívne uvoľňovanie a jeho vplyv na akciový trh USA - Gachová, Katarína, 1977-
Najvýznamnejšie opatrenia FED v boji s recesiou. Kvantitatívne uvoľňovanie bolo jedným z opatrení FEDu, ako vrátiť na trh likviditu. Kvantitatívne uvoľňovanie monetárnej politiky v USA. Kvantitatívne uvoľňovanie a akciový trh USA. Štyri vlny kvantitatívneho uvoľnovania a ich efekty.