Odporúčania Rady EÚ 2013 pre Slovensko - Tučník, Miroslav
Odporúčania Rady - Country-specific recommendations 2013 (CSRs) - vyjadrenie názoru zástupcov Rady na vývoj a situáciu v jednotlivých členských krajinách, hodnotenie plnenia, resp. neplnenia jednotlivých krokov stanovených v národných programoch na ozdravenie hospodárstiev. Odporúčania pokrývajú široký rozsah cieľov, avšak zameriavajú sa predovšetkým na štrukturálne reformy. 5 priorít pre členské štáty EÚ pre rok 2013. Odporúčania Rady pre Slovensko.