Význam nepružnosti cien a miezd v novej keynesovskej ekonómii - Čaplánová, Anetta, 1967-
Podrobnejší pohľad na vysvetlenie príčin nepružností miezd a cien v chápaní nových keynesovských ekonómov a význam ich analýzy pre hospodársku politiku.