Fondy v denníku Financial Times - Bačišin, Vladimír
Informácie o tom aké údaje o fondoch rôzneho typu prináša denník Financial Times. Popis otvorených podielových fondov, otvorených investičných spoločností, fondov obchodovaných na burze, investičných fondov a investičných trustov. Základné informácie o údajoch, ktoré denník Financial Times prináša každý deň.