Využitie peňažných tokov ako súčasti finančného výkazníctva pri meraní výkonnosti podniku - Schwartzová, Zuzana
Potreba harmonizácie finančných výkazov v globalizujúcom sa prostredí. Medzinárodné účtovné štandardy (IAS/IFRS). Prehľad peňažných tokov ako súčasť účtovnej závierky. Meranie výkonnosti podniku s využitím cash flow. Cash flow na akciu, pomer ceny ku cash flow. Voľný cash flow.