Teoretické vymedzenie realitného trhu - Ďurech, Richard
Charakteristika realitného trhu a jednotlivých subjektov pôsobiacich na uvedenom trhu. Jednotlivé determinanty realitného trhu, ktoré majú zásadný vplyv na cenu nehnuteľností.