Využití metod zlepšování pro konkurenceschopnost organizace (Výzkum v organizacích) - Tyráček, Petr
Metódy zlepšovania: PDCA, Kaizen, Gemba kaizen, Quality journal, 5S, OEE, SMED, TPM, TOC, Reengineering, Lean production, Six sigma, EFQM - ich charakteristika a definície. Výsledky výskumu využívania metód zlepšovania v českých firmách.