Vpliv dostupnosti osviti na migracijni procesi v epochu ekonomiki znaň - Gonda, Vladimír
Dôvody migrácie obyvateľstva. Rozvoj nových technológií a vznik termínu vedomostná ekonomika. Vysokoškolské vzdelávanie a jeho vplyv na konkurencieschopnosť krajiny. Migrácia študentov.