Obrazovanije, nauka i issledovanija v kontekste programmy "Jevropa 2020" - Gonda, Vladimír
Stratégia Európskej únie "Európa 2020". Hlavné ciele tejto stratégie. Potreba investícií do vzdelávania, vedy a výskumu. Vedomosti a ekonomický rast a konkurencieschopnosť. Situácia na Slovensku.