Internationalisation of education as a driver for research and innovation - Péliová, Jana, 1976-
Najvýznamnejšie pozitíva internacionalizácie univerzitného vzdelávania. Medzinárodné aktivity univerzít strednej a východnej Európy. Nástroje ekonomického rastu, mobility, dôveryhodnosti, kontaktov a nových vedomostí.