Internationalisation of resarch at the University of Economics in Bratislava (examples of best practice) - Čaplánová, Anetta, 1967-
Význam podpory Európskeho sociálneho fondu Operačného programu veda a výskum a Operačného programu vzdelávanie pre rozvoj výskumnej infraštruktúry na Slovensku. Príklady a prínosy projektov z uvedených programov, riešených na Ekonomickej univerzite v Bratislave.