Nové trendy vo firemnom vzdelávaní zamestnancov - Hasprová, Mária, 1970-
Učebné programy pre manažment talentov. Pojem talent manažment. Učenie podľa potrieb - e-learning, podpora výkonnosti a neformálne vzdelávanie. Obsah vzdelávania odvodený od skúseností.