Vzdelávanie spotrebiteľov - eko-spotrebiteľ - Korčoková, Marína, 1970-
Trvalo udržateľný rozvoj a budúcnosť Európy. Zodpovednosť podnikov. Celková koncepcia stratégie využitia environmentálnej výroby eko-výrobkov, správania sa podnikov ekologickejšie a a snaha zlepšiť životné prostredia závisí v konečnom dôsledku od samotného spotrebiteľa a najmä jeho správania sa na trhu. Spotrebitelia svojimi kúpnymi rozhodnutiami môžu podporovať výrobu ekologickejších a energetických vhodnejších produktov – "produktov a služieb z nahraditeľných zdrojov". Eko-spotrebitelia.