Virtual & international in bilateral cooperation between the Faculty of Commerce UEB with the University Complutense of Madrid (Spain) and the Euromediterranean University Institute (Malta) - Checa, Fernando
Pokračovanie článku o zintenzívňujúcej sa konkurencii v oblasti vysokoškolského vzdelávania, ktoré je integrálnou súčasťou komunikačnej kampane vysokoškolských inštitúcií. Podporné nástroje v oblasti sociálnych médií ako profesionálna sociálna sieť so zameraním sa na tzv. alumni skupinu (Twitter, Facebook), umožňujúcu zverejňovať obsah v sociálnych médiách.