Common international aspects of employee volunteering - Dubcová, Gabriela, 1968-
Medzinárodné aspekty dobrovoľníctva a jeho internacionálna podstata. Spolupráca študentov a učiteľov EU v Bratislave na jeho mezinárodnom výskume i priamom výkone dobrovoľníctva spoločne so zaangažovanými podnikmi.