Quo vadis, Europe? Education, research and development - Grančay, Martin, 1984-2024
Informácie o medzinárodnom výskumnom projekte "Kam kráčaš, Európa?", ktorý bol riadený Fakultou medzinárodných vzťahov Ekonomickej univerzity v Bratislave v rokoch 2009 až 2010.