Využitie metódy Balanced Scorecard pri tvorbe indexu zodpovedného podnikania - Oreský, Milan, 1956-
Východiská a predpoklady zodpovedného podnikania na úrovni podniku. Overenie využiteľnosti spracovanej metodiky v praxi, aplikácia v praxi navrhnutej konštrukcie indexu zodpovedného podnikania ako významného manažérskeho a benchmarkingového nástroja, ktorý umožňuje podnikom efektívne merať, sledovať a hodnotiť dosah ich podnikateľskej činnosti na spoločnosť i prírodné prostredie. Zostavenie sústavy ukazovateľov. Výsledky práce - index zodpovedného podnikania.