Výkonnost ve veřejném sektoru - Šulc, Michal
Výkonnosť a verejná správa. Definícia výkonnosti. Meranie výkonnosti vo verejnej správe. Štyri pohľady na výkonnosť vo verejnom sektore. Konceptuálny rámec výkonnosti vo verejnom sektore.