Ochrana kúpeľného prostredia a kúpeľných podnikov - Mrkvová, Katarína
Ciele ochrany kúpeľného prostredia. Environmentálne problémy. Ochrana kúpeľného miesta. Ochrana kúpeľných podnikov. Ochrana majetku kúpeľných podnikov. Ochrana podnikateľského prostredia. Ochrana ľudských zdrojov.