Zmena odvodového zaťaženia práce na dohodu - Lichner, Ivan
Analýza potenciálnych dopadov novely zákonníka práce a zákona o sociálnom poistení na zamestnancov pracujúcich na základe dohody mimo pracovného pomeru na verejné financie, mzdové náklady a disponibilné dôchodky domácností.