Postavenie CRM v customer intelligence efektívne metódy riadenia vzťahu so zákazníkmi - Littvová, Zuzana
CRM (Customer Relationship Management), predstavuje proces, v ktorom poisťovacia spoločnosť využíva informácie o zákazníkoch s cieľom udržať si dlhodobé ziskové vzťahy so zákazníkmi a naplniť ich potreby. Marketing intelligence je systém na zhromažďovanie a triedenie marketingových informácií, slúžiaci na lepšie rozhodovanie v prospech poisťovacej spoločnosti a zákazníka.