Zákaz poplatkov za vedenie úverového účtu a konkurenčné prostredie - Birčár, František
Zákaz poplatkov za vedenie úverového účtu. Novela zákona č. 483/2001 Z.z. o bankách a o zmene a doplnení niektorých predpisov. Politická a ekonomická stránka veci. Konkurenčné prostredie.