Silné a slabé stránky malého a stredného podnikania v SR na príklade vybraného samosprávneho kraja - Vidová, Jarmila, 1967-
Stav malého a stredného podnikania v Bratislavskom samosprávnom kraji. Výskum zameraný na zisťovanie dostupnosti cudzích zdrojov financovania projektov MSP. Posilnenie konkurencieschopnosti a zamestnanosti v období po prekonaní krízy s podporou malého a stredného podnikania v jednotlivých štátoch Európskej únie.