<The> Impact of Basel III on lending rates of EU banks - Šútorová, Barbora
Autori sa zameriavajú na praktické aspekty nového rámca pre bankovú reguláciu v Európskej únii. Basel III a Smernica o kapitálových požiadavkách IV.