Súčasné trendy v online komunikácii farmaceutických spoločností - Bosá, Sabina
Prezentácia najnovších trendov v online marketingu zameraného na špecifickú skupinu odborníkov pracujúcich v oblasti zdravotníctva a najmä lekárov. Užitočnosť webových stránok v práci lekárov, použité webové stránky. Funkcia obchodných zástupcov. Vhodnosť informačných ciest farmaceutických firiem.