Nové výzvy interného auditu v corporate governance - Klimiková, Mária
Corporate governance - jeho podstata a princípy. Revidované základné princípy corporate governance v roku 2004. Zlyhania a pochybenia corporate governance v priebehu finančnej krízy. Implementácia existujúcich štandardov corporate governance v bankách. Trendy v internom audite a v corporate governance v kontexte finančnej krízy.