Efektivita v životnom cykle zákazníka poisťovne - Littvová, Zuzana
Nákupné správanie spotrebiteľa a životný cyklus. Behaviorálny životný cyklus. Fázy behaviorálneho životného cyklu zákazníka. Finančný životný cyklus zákazníka a jeho fázy.