Integrácia trhu s krátkodobými cennými papiermi na peňažnom trhu eurozóny - Malacká, Viera
Krátkodobý trh cenných papierov ako jediný segment peňažného trhu eurozóny dosiahol nízky stupeň integrácie. Dôvodom bol princíp diverzifikácie portfólia dlhopisov, ktorý je pre investorov oveľa dôležitejší, ako je držba nástrojov peňažného trhu. Príspevok je zameraný na podporu integrácie trhu s krátkodobými cennými papiermi na peňažnom trhu eurozóny v rámci programu Short term European paper (STEP).