Operačné riziko v komerčných bankách SR - Schwarzová, Mária
Prístupy merania operačného rizika v komerčných bankách v Slovenskej republike. Meranie operačného rizika. Prístup základného indikátora (BIA – Basic indicator approach), štandardizovaný prístup, (TSA- The standardized approach), pokročilé prístupy merania.