Menová politika PBC (People`s Bank of China) - Šturc, Boris, 1961-
Monetárna politika Čínskej ľudovej republiky a spôsob jej vykonávania prostredníctvom centrálnej banky - People`s Bank of China vzhľadom k politickému systému Číny.