Nekonvenčná politika, makroprudentná analýza a podpora úverovania finančných inštitúcií v ČĽR - Šturc, Boris, 1961-
Opatrenia čínskej vlády počas finančnej krízy. Podpora úverovania finančných inštitúcií.